Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Γ. Νταβέλης: "Ότι και να κάνουν ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ"

Για το διαιτητικό πογκρόμ, που επισυνέβη χθες εις βάρος της ΑΕΛ, νομίζω πως έχει ήδη σχολιαστεί εκτενώς και θα σχολιαστεί περαιτέρω στο μέλλον. Ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα σίγουρα θα αποτελέσει μελανό παράδειγμα αποφυγής τέτοιων διαιτητικών λαθών για τους υπόλοιπους διαιτητές.

Αγαπητοί μου χθες διαπίστωσα αρκετά. Η ομάδα οδηγήθηκε, παρά τις ηρωικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας σε «σφαγή». Παλαίμαχοι γίγαντες ποδοσφαιράνθρωποι, που παρευρίσκονταν στο γήπεδο, το συνομολόγησαν.

Είναι άδικο να βλέπεις 20χρονους νέους να κλαίνε στα αποδυτήρια. Θα συνεχίσουμε με τον πρόεδρο να υπερασπιζόμαστε το ευ αγωνίζεσθαι για μια καλύτερη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σ’ αυτή τη βραχύβια θητεία μου ως αντιπρόεδρος κατανόησα ότι η ΑΕΛ αποπνέει το σεβασμό, το μεγαλείο και τον ποδοσφαιρικό «τρόμο» σε όλη την επικράτεια, γεγονός που ίσως δεν το έχουν αντιληφθεί ούτε οι Λαρισαίοι.

Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε ομάδα ανάδελφη, χωρίς συνακολούθους ή εταίρους, ούτε από το βορρά, ούτε από το νότο, στοχοπροσηλωμένοι να συνεχίσουμε την πορεία μας και πιστεύοντας πάντα ότι η ηρωική ήττα είναι ευπρεπέστερη από τη δόλια νίκη.

Προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ τα ιδεώδη του Έθνους, της Οικογένειας και της Πίστεως. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές μας τα ενστερνίζονται. Και ότι οι προσπάθειές μας θα δικαιωθούν.

Εύχομαι στον τέως coach, μέσα από συναισθηματική φόρτιση, καλή συνέχεια. Πραγματικά πιστεύω ότι το ήθος και η ανθρωπιά αυτού του προσώπου σπανίζει στο χώρο. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα, πραγματικά και σύμφωνα με την Ορθόδοξη εθιμοτυπία. Και να θυμούνται όλοι (τοπικό εμβληματικό έντυπο μέσο στο σχολιασμό του αναφέρει ότι πλέον δεν είμαστε το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Τα συμπεράσματα δικά σας…) πως ότι και να κάνουν: ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου