Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Έπρεπε να χάσει και έχασε...

Σε πέρας έβγαλε την αποστολή του ο διαιτητής Κωνσταντίνος Πουλικίδης που ορίστηκε στον αγώνα της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό και δικαίωσε όλους όσους ισχυρίστηκαν πριν το ματς πως η ΑΕΛ θα είναι "απροστάτευτη" στις Σέρρες. 

Μια ΑΕΛ που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές από τον Παναγιώτη Γκουτσίδη ήταν σαφώς καλύτερη από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή και στάθηκε αντάξια κόντρα στον Πανσερραϊκό σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. 

Δυστυχώς αποδείχθηκε πως οι "βυσσινί" δεν έχουν την ομάδα να κερδίσουν και τους διαιτητές, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Πουλικίδης και η "μακακία" του ήταν ανίκητη και ο Πανσερραϊκός με ανατροπή και εφεύρεση πέναλτι στο τέλος του αγώνα πήρε το ματς με 2-1.

Η ΑΕΛ των πολλών καρτών, τόσων που χάσαμε και το μέτρημα είχε καταφέρει να προηγηθεί λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Αντράντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πουλικίδης άλλαξε "γάντι", φόρεσε το καλό του και "έσφαξε" με μεγάλη προσοχή και υπομονή τους "βυσσινί" που αντίκρισαν, διαιτητή θέλοντος, την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου