Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

ΑΕΛ: Σκληρή ήττα, 0-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ήττα που ίσως αποβεί μοιραία γνώρισε η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ από την Αναγέννηση Καρδίτσας με σκορ 0-1 στο παιχνίδι που έγινε για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν σαφώς κατώτερη των περιστάσεων δεν δημιούργησε κάποια κλασσική ευκαιρία για να πετύχει κάποιο τέρμα και οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Κοζορώνη με εκτέλεση πέναλτι στο 69' πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χώρισε τις δύο ομάδες. 

Πρόκειται για ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα, μια ακόμη απώλεια βαθμών εντός έδρας και μάλιστα από μια ομάδα που πλέον συγκατοικεί με την ΑΕΛ στους 25 βαθμούς και με τον Πανσερραϊκό πλέον να έχει μια μοναδική ευκαιρία να ξεφύγει κι' άλλο στην κορυφή και να θέσει γερές βάσεις ανόδου. 

Στα αξιοσημείωτα, πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια. 

Επίσης, ο αγώνας ξεκίνησε με 8 λεπτά καθυστέρηση και αυτό γιατί ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδωσε εντολή να κατέβει ένα πανό που είχε υψωθεί από τους οπαδούς της ΑΕΛ ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και με διαβουλεύσεις ο αγώνας ξεκίνησε.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γιάννης Ταουσιάνης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού (73’ Μαϊδανός), Ηλιάδης, Κόλα, Πλέγας (73’ Τσιριγώτης), Θωμαϊδης, Παπαγεωργίου Κ. (60’ Αντράντα), Νούνιες (65’ Ογκμπόε), Πεντρόσο (60’ Μαυριάς), Νικολιάς


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τσέλιος, Σκόνδρας, Γκόλιας, Σταματόπουλος, Κοζορώνης, Λαγός, Μπούζας (80’ Βερνάρδος), Γιάκος (87’ Κορελλάς), Ελιβέντο (87’ Δημόπουλος), Πολίτης (80’ Αλιατίδης), Αθανασιάδης (75’ Μπάλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου