Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΑΕΛ: "Διπλό" σαν "Άσος", 0-3 τον Ηρακλή Λάρισας!

Σε ένα AEL FC ARENA που όπως ήταν αναμενόμενο, απέκτησε ξανά ΑΕΛικο παλμό, οι "βυσσινί" επικράτησαν με 0-3 του Ηρακλή Λάρισας στο τυπικό "εκτός έδρας" παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη έκανε το καθήκον της στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ανώτερη από τον Ηρακλή Λάρισας και έφτασε δίκαια στο άνετο 0-3.

Τα γκολ για την ΑΕΛ πέτυχαν ο Κώστας Παπαγεωργίου στο 32', ο Ογκμπόε με εκτέλεση πέναλτι στο 45' και ο Τσιριγώτης που πέρασε ως αλλαγή στο 78'.

Με αυτή την νίκη η ΑΕΛ επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα χωρίς ωστόσο να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή με τον Πανσερραϊκό να επικρατεί στην Ηγουμενίτσα του Θεσπρωτού (0-2).

Επόμενη αγωνιστική για την ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Φαρμάκης, Γκαλίτσιος (36’ λ.τ. Λαγωνίδης), Γιαννίτσης, Γκουγκούδης, Μπαλαμώτης, Χατζής, Λεσάι (46’ Χριστίδης), Λόπεζ Γκαρσία (80’ Μπόσιο), Κέρι, Λίταινας (85’ Ζαφειρίου), Κάσας (80’ Συρεγγέλας)

ΑΕΛ:  Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ., Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης (75’ Κόλα), Θωμαϊδης, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ. (67’ Πεντρόσο), Νικολιάς (72’ Μαυριάς), Νίνο (75’ Αντράντα), Ογκμπόε (72’ Τσιριγώτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου