Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΑΕΛ Κ17/Κ15: Ονειρεμένη Κυριακή!

Η νίκη με 3-0 της ανδρικής ομάδας στο AEL FC ARENA επί του Ηρακλή Λάρισας, ήταν το επιστέγασμα μιας ονειρεμένης μετά από καιρό αγωνιστικής Κυριακής για την ομάδα μας, καθώς και οι Νέοι επέστρεψαν από την Θεσσαλονίκη με σπουδαία αποτελέσματα. 

Συγκεκριμένα: 

Η Κ15 έγινε η πρώτη ομάδα που έκοψε για δεύτερη φορά βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, αποσπώντας στη Σουρωτή ισοπαλία με 0-0 κι έχοντας τις ευκαιρίες να φτάσει ακόμα και στη νίκη! 

Ωστόσο, η κεφαλιά του Μπασδέκη μετά από σέντρα του Γιώργου Τσακνάκη στο πρώτο μέρος δεν βρήκε στόχο, ενώ στην επανάληψη σε τρεις περιπτώσεις με Τσακνάκη και Λυγούρα, κυρίως σε στατικές φάσεις, η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους νεαρούς «βυσσινί». 

Με το αποτέλεσμα αυτό η Κ15 παρέμεινε μόνη στην 2η θέση και πλέον, φιλοξενεί για την 19η αγωνιστική την Δόξα Δράμας, την στιγμή που ο διώκτης της, Άρης, έχει ρεπό, το οποίο ήδη έχει κάνει η ομάδα της ΑΕΛ. 

Η σύνθεση του συγκροτήματος του Θοδωρή Ελευθεριάδη ήταν: Σπανός, Μπαργιώτας, Αλμπάνης, Αβραμούλης, Δεμίρης, Λυγούρας Γ., Αγοραστός, Μπασδέκης, Τσακνάκης Γ., Τσακνάκης Μ., Όντος, ενώ ως αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν ο Νταφούλης στο 60’, ο Βασιλόπουλος στο 65’ και οι Πατσώνης, Καραγιάννης, Αναστασίου στο 76’! 


Η Κ17 με την σειρά της πέρασε με νίκη 3-2 από την Πυλαία επί του Άρη, αποτέλεσμα εξαιρετικά κρίσιμο στην διεκδίκηση της 2ης θέσης, την οποία απολαμβάνει και πάλι μόνη της.
 
Στο 26’ ο Χριστώνης με φάουλ έγραψε το 1-1, καθώς είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι. Ακολούθως στο 45’ ο Βλιώρας είχε δοκάρι με κεφαλιά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και για την ακρίβεια στο 56′, από ασίστ του Μπέη, έκανε το 1-2. Ο Άρης επανήλθε, ισοφάρισε με την σειρά του, αλλά στο 82′ ο Τζιότζιος με προβολή έγραψε το τελικό 2-3. 

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο για τις δυο ομάδες, με πολλές μονομαχίες και πλέον, η ΑΕΛ, που έχει το ρεπό της την επόμενη αγωνιστική, αναμένει με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα των αγώνων Βόλου-Άρη και ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα. 

Από τον Γιάννη Σιάρκο χρησιμοποιήθηκαν οι: Κοβούσογλου, Ντιντής, Γκρόζος, Γκατζιάς, Μπαντραλέξης, Τσούτσος, Μπέης, Μπέζας, Βλιώρας, Χριστώνης, Νίτσος, ενώ ως αλλαγές έπαιξαν και οι Πολύζος, Τζιότζιος, Κουκουράβας και Μπρισίμης 

Σημαντική είναι η συμβολή στην προετοιμασία και τεχνική υποστήριξη και των δύο νεότερων ομάδων, του Ζήση Ζιάγκα, γεγονός που ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων και της Κ19, πρέπει να επισημανθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου