Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ΑΕΛ Κ17/Κ15: Το απόλυτο για τις Ομάδες Νέων

«Δύο στα δύο» πανηγύρισαν οι Ομάδες Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ αυτό το Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα:

Στο γήπεδο της Ανάβρας η Κ15 επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού με 3-0 και παρέμεινε στην 2η θέση του ομίλου της κρατώντας στο +3 τη διαφορά με την οποία προπορεύεται του Άρη.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους μικρούς των «βυσσινί» ήταν ο Όντος, που σημείωσε δύο γκολ, στο 27’ από σέντρα του Αγοραστού και στο 54’ με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ από δικό του κόρνερ και κεφαλιά του Μπασδέκη διαμορφώθηκε στο 59’ το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Θοδωρή Ελευθεριάδη σημάδεψαν και τρεις φορές τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας!

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, 3ης του Γ’ γύρου και ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Άρης παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

ΑΕΛ Κ15: Σπανός, Μπαργιώτας, Αλμπάνης, Αβραμούλης, Δεμίρης (65΄ Μητρακόπουλος), Λυγούρας, Αγοραστός (65’ Γουγουλιάς), Μπασδέκης (60’ Καραγιάννης), Τσακνάκης Γ. (40’ Βασιλόπουλος), Τσακνάκης Μ. (65’ Πατσώνης), Όντος


Στο γήπεδο του Καλοχωρίου η Κ17 σημείωσε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού και τον «έπιασε» στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου ισοβαθμούν μαζί με τον Άρη.

Το «χρυσό» γκολ των παιδιών του Γιάννη Σιάρκου σημείωσε στο 80’ ο Βλιώρας με πλασέ μετά από εξαιρετική ασίστ του Τζιότζιου, ενώ χάθηκαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, με κυριότερες το δοκάρι του Μπέη στο 15’, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Κουκουράβα και στο 84’ το σουτ του Νίτσου που απέκρουσε με υπερένταση σχεδόν πάνω στη γραμμή αντίπαλος αμυντικός.

Η συγκεκριμένη 15η αγωνιστική, ήταν η πρεμιέρα του γ’ γύρου, με τους νεαρούς «βυσσινί» να έχουν μπροστά τους μια ακόμα κρίσιμη αναμέτρηση, αυτή τη φορά εκτός έδρας, με αντίπαλο τον ισόβαθμό τους Άρη.

ΑΕΛ Κ17: Κοβούσογλου, Ντιντής, Γκρόζος (Μπρισίμης), Γκατζιάς, Μπαντραλέξης, Μπέζας, Μπέης (Νίτσος), Πολύζος, Βλιώρας (Γραββάνης), Χριστώνης (Τζιότζιος), Κουκουράβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου