Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Γκουτσίδης: "Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία"

«Νίκη που δίνει ψυχολογία στην ομάδα», χαρακτήρισε αυτή της ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ Β με 3-2, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, που αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι «βυσσινί» κόντρα στους «ασπρόμαυρους». Παράλληλα ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε και στην διαιτησία του κ. Βάτσιου σε σχέση με αυτή που αντιμετώπισε η ομάδα κόντρα στον Πανσερραϊκό, όπως και στα σχόλια από την κερκίδας στην επιλογή παικτών.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ξέραμε πως σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θεωρώ κόντρα σε μία ομάδα από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη από άποψης ταλέντων και με μεγάλο μέλλον. Αυτό που είχα πει στα παιδιά ήταν πως για να κερδίσουμε δεν έπρεπε απλά να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά και να «ματώσουμε» τη φανέλα.

Υπήρχε διάθεση, είχαμε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα για να διαχειριζόμαστε καλύτερα το ματς. Πετύχαμε ένα ωραίο γκολ με συνδυασμό, αλλά δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ από δικά μας λάθη.

Είναι δύσκολο να ανατρέψεις την ψυχολογία σε ένα ματς όπως το σημερινό και κόντρα σε μία τέτοια ομάδα. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και βγήκε κούραση γι’ αυτό κάναμε και τις αλλαγές γρήγορα για να φρεσκάρουμε την ομάδα έτσι ώστε να φτάσουμε στην αντίπαλη εστία. Είχαμε και τύχη στο τέλος με τον Σουλούκο να αποκρούει το πέναλτι κι εμείς λίγο μετά να ευστοχούμε με τον Μάριο.

Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία και δίνει χρόνο στα παιδιά να ξεκουραστούν για να μπορέσουν να παρουσιάζονται στον αγωνιστικό χώρο όπως πρέπει. Πιο μαχητές και με μεγαλύτερη διάθεση, κάτι που έχει λείψει».

Για τα σχόλια από την κερκίδα στην επιλογή παικτών: «Πέρυσι που ήρθα ο Μιλτιάδης δεν έπαιζε ούτε σε διπλό. Όπως και ο Νίνο. Εγώ ήμουν αυτός που τους χρησιμοποίησε σε επίσημα παιχνίδια και θα φανεί αν έκανα καλά ή όχι».

Για την διαιτησία σε σύγκριση με το ματς με τον Πανσερραϊκό: «Ο Βάτσιος και σε άλλα παιχνίδια από ότι έχω δει έχει αφήσει προβληματισμό. Στο πέναλτι του ΠΑΟΚ περίμενα να δω κόρνερ και είδα να δείχνει την άσπρη βούλα.

Δεν μπορώ να συγκρίνω με το έγκλημα που έγινε με τον Πανσερραϊκό. Θα μπορούσαμε στο ημίχρονο να κερδίζουμε 0-3 και πήγαμε μόλις με 0-1 και με αποβολές και εντάσεις. Αυτοί που ήμασταν στο γήπεδο μπορούμε να πούμε μόνο τι έγινε. Ήταν μια κλοπή και όσα χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο, η διαιτησία με τον Πανσερραϊκό είναι η χειρότερη που έχω βιώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου