Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Στην έξοδο Ταουσιάνης - Βενέτης!

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Pressing 90.1, έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης μετά την ντροπιαστική,  όπως χαρακτηρίστηκε από την ίδια την ΠΑΕ, ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας το Σάββατο το μεσημέρι στο Αλκαζάρ.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο Αχιλλέας Νταβέλης θέλει να αλλάξει άρδην την αγωνιστική εικόνα της ομάδας κάτι που σημαίνει πως η απομάκρυνση του Στάθη Ταυλαρίδη από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή δεν θα είναι και η μοναδική. 

Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ομάδα είναι απαραίτητες σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν φυσικά η έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ μετά την σαββατιάτικη ήττα εκεί όπου ο Αχιλλέας Νταβέλης όπως ο ίδιος αποκάλυψε δεν πήρε καμία σοβαρή απάντηση από τους αρμόδιους για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΛ.

Αυτό όπως είναι λογικό μας προδιαθέτει για νέες εξελίξεις που αφορούν την θέση του προπονητή αλλά και του Τεχνικού Διευθυντή με τους Γιάννη Ταουσιάνη και Τάσο Βενέτη αντίστοιχα να είναι στην πόρτα της εξόδου. 

Κάτι τέτοιο το επιβεβαιώνει εν μέρει και η ίδια η ΠΑΕ που έσπευσε να διαψεύσει την συνάντηση της με τον Βαγγέλη Μόρα όχι όμως και το γεγονός πως η διοίκηση βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης νέου τεχνικού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου