Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΑΕΛΑΡΑ με σούπερ Μάριο!

Σπουδαίο τρίποντο κυρίως έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς πανηγύρισε η ΑΕΛ επικρατώντας με 3-2 του ΠΑΟΚ Β' στο Στάδιο Αλκαζάρ με χατ τρικ του Μάριου Ογκμπόε που αποδεικνύει πως ο τραυματισμός του ήταν μια απλή παρένθεση που έκλεισε. 

Σε ένα Αλκαζάρ με έντονο παλμό, ΑΕΛ και ΠΑΟΚ Β' χάρισαν ένα αν μη τι άλλο χορταστικό παιχνίδι βάζοντας το χεράκι του εκεί που έπρεπε και ο διαιτητής Βάτσιος που η προκλητικότητα του άγγιζε τα όρια του αστείου προσπαθώντας με κάθε τρόπο να δώσει κάτι στον ΠΑΟΚ Β' προς όφελος φυσικά του πρωτοπόρου ωστόσο στο τέλος δεν τα κατάφερε. 

Η ΑΕΛ που δεν παρουσίασε σε γενικές γραμμές κάτι το εξαιρετικό στον αγωνιστικό χώρο χτύπησε εκεί που έπρεπε όταν έπρεπε και πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.

Το 1-0 ήρθε μόλις στο 2' από τον Ογκμποε για να ισοφαρίσει άμεσα ο ΠΑΟΚ Β' με εκτέλεση πέναλτι (;) του προκλητικού Μπράντονιτς στο 16'.

Η ΑΕΛ ξανά πήρε κεφάλι στο σκορ πάλι με τον Ογκμπόε στο 19' για να ισοφαρίσει εκ νέου ο Μπραντονιτς στο 27' και να ολοκληρωθεί ένα χορταστικό πρώτο μέρος από πολλές απόψεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο και προς το τέλος της αναμέτρησης ο Σουλούκος με υπέροχη επέμβαση είπε όχι στον Γκορντεζιάνη από την άσπρη βούλα για να δώσει το γκολ της νίκης με πέναλτι στο 89' ο Ογκμπόε σηκώνοντας το Αλκαζάρ στο πόδι. 

Ένα πολύ ωραίο ματς με τρία πέναλτι και στο σύνολο πέντε γκολ ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να επικρατεί και να δηλώνει παρών. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (59′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Κόλα, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου (73′ Μιλτιάδης), Αντράντα (59′ Πλέγας), Νικολιάς (59′ Μαυριάς), Νίνο (56′ Πεντρόσο), Ογκμπόε.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα (86′ Μελετίδης), Δαρέλας (72′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς (86′ Σπυράκος), Χατζηστραβός (72′ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (66′ Σαλαμούρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου