Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Ταουσιάνης: "Δύσκολη και άσχημη μέρα για εμάς"

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα της ΑΕΛ με 0-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας στο στάδιο Αλκαζάρ στην επανέναρξη της Super League 2.

Πριν τοποθετηθεί στο παιχνίδι, ο τεχνικός των «βυσσινί» έκανε αναφορά και στην τραγωδία στα Τέμπη σημειώνοντας ότι, «Πριν αναφερθώ στο παιχνίδι, θα ήθελα να τοποθετηθώ σ΄αυτό το κοινωνικό θέμα που απασχολεί όλο τον ελληνικό λαό. Η σκέψη όλων των Ελλήνων θα παραμείνει για καιρό σ’ αυτό το τραγικό δυστύχημα, σ’ αυτές τις χαμένες ζωές των νέων παιδιών, αλλά και στο δράμα των οικογενειών τους. Υπάρχει θλίψη και οργή. Αυτοί που έχουν δημιουργήσει οργισμένες ψυχές θα πρέπει να τις γαληνέψουν με πράξεις και έργα.

Πάμε τώρα σ’ αυτή την δύσκολη κι άσχημη μέρα για εμάς που ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και του παιχνιδιού, αλλά και της γενικότερης εικόνας μας ως ομάδα. Μία εικόνα που δεν μας αρέσει και μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα. Μας βάζει να αναρωτηθούμε και να ασχοληθούμε για τους λόγους που παρουσιαστήκαμε έτσι.

Ένα παιχνίδι που έχει όλα τα στοιχεία του τοπικού ντέρμπι, αλλά και της προσπάθειας και σοβαρότητας που δείχνουμε σε κάθε ματς. Ήταν ένα παιχνίδι που μόνο στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα είχε κάποια στοιχεία και εικόνα όπως αυτή πριν σταματήσει το πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πρέπει να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο δεν είχαμε συγκέντρωση σε βασικά στοιχεία που έχουμε δουλέψει. Είχαμε αργό τέμπο, κακές υποδοχές, κακές σέντρες σε πλαγιοκοπήσεις. Γενικά δεν είχαμε την ίδια ηρεμία και συγκέντρωση που είχε ο αντίπαλος στο πλάνο του.

Ακόμα κι όταν πιέσαμε μετά την επίτευξη του τέρματος, που αλλάξαμε σχηματισμό, ήμασταν αργοί, χωρίς ρυθμό κι αποφασιστικότητα.

Ήταν μία κακή μέρα και όπως συμβαίνει πάντα οφείλουμε να αναλύσουμε τα αίτια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου