Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Φιλική ήττα γνώρισε η ΑΕΛ από τον ΠΑΣ!

Φιλική ήττα από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε η ΑΕΛ καθώς έχασε 1-0 με γκολ ενός πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, του Σάντι Κρίζμαν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας.

Η ΑΕΛ ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην αντίπαλη άμυνα σε αντίθεση με την ομάδα του ΠΑΣ που μπήκε πιο δυναμικά και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το ημίχρονο.

Το ίδιο ήταν και το σκηνικό στο δεύτερο μέρος όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ με τον Κροάτη Σάντι Κρίζμαν. 

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στο 65' προχώρησε σε αρκετές αλλαγές που ανέβασαν την απόδοση της ομάδας, όπως δηλαδή συνέβαινε σε όλα τα προηγούμενα φιλικά, ωστόσο η ΑΕΛ δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Για την ομάδα της ΑΕΛ ξεχώρισαν με την απόδοση τους οι Μιλοσάβλιεβιτς, Σπάρβ και Γκέργκελι.

Οι «βυσσινί» την ερχόμενη Δευτέρα (28/09 - 19:30) φιλοξενούν τον Παναθηναικό στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten, ενώ ο ΠΑΣ θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη την Κυριακή (27/09 - 16:00).

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ. Κάτω από τα δοκάρια ο Ναγκί, στην άμυνα δεξιά ο Μπέρτος αριστερά ο Φιλίπ, με κεντρικούς αμυντικούς τους Ηλιάδη και Μιχαήλ. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής ο Σπαρβ με τον Σετσέροβιτς, λίγο πιο μπροστά τους, Τόρζε, Πλατέλλας δεξιά, Τρούγιτς αριστερά, και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντουρμισάι.

Αγωνίστηκαν για την ΑΕΛ ακόμα οι Μαϊδανός, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκαζάλ, Πινακάς, Μούζεκ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτω από τα δοκάρια ο Χουτεσιώτης, δεξί μπακ ο Σάλικας, αριστερό μπακ ο Πίρσμαν και στο κέντρο της άμυνας οι Παντελάκης και Κάργας. Αμυντικά χαφ ο Σιόντης με τον Καρτάλης, δεξί χαφ ο Λώλης, αριστερό χαφ ο Νάουμετς και στην επίθεση ο Λέο και ο Κρίζμαν.

Αγωνίστηκαν για τον ΠΑΣ Γιάννινα ακόμα οι Οικονομόπουλος, Πήλιος, Λιάσος, Γροσδάνης, Δουμτσής, Εραμούσπεν, Ντομίγκεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου