Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός (3η αγωνιστική - 19:30)

Τον Παναθηναϊκό φιλοξενεί η ΑΕΛ στην επιστροφή της στο Αλκαζάρ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ προέρχεται από την ήττα στην Τούμπα πριν από δύο εβδομάδες με 1-0 όπως και ο Παναθηναϊκός που έχασε με το ίδιο σκορ στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα.

Οι δύο ομάδες την προηγούμενη εβδομάδα έδωσαν φιλικά παιχνίδια ούτως ώστε να κρατηθούν όσο γίνεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η ΑΕΛ προβλημάτισε με την εικόνα της και υπέστη φιλική ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ ενώ ο Παναθηναϊκός που επίσης δεν εντυπωσίασε επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού.

Η αποστολή της ΑΕΛ: 

Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Στελιάνο, Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ, Σπάρβ, Χαλάτσης, Μιλοσάβλιεβιτς, Πινακάς, Τόρζε, Τρούγιτς, Πλατέλλας, Ντουρμισάι και Ζαχαράκης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος και Ιωαννίδης.

Προϊστορία:

Τριάντα τρεις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η ΑΕΛ και ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» έχουν 7 νίκες, 9 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ οι «πράσινοι» μετράνε 17 νίκες.

Διαιτητής:

Ο Τάσος Παπαπέτρου από τον Σύνδεσμο Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση με βοηθούς του τους Δημόπουλο (Δυτικής Αττικής) και Απτόσογλου (Αθηνών).

Τέταρτος θα είναι ο Τσετσίλας από την ΕΠΣ Γρεβενών.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Σκουλάς από τον Σύνδεσμο Θεσσαλίας με AVAR τον Φωτόπουλο επίσης από την Αθήνα.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου