Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Οι απόντες και η πιθανή ενδεκάδα για την Τούμπα!

Έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν είναι η ΑΕΛ που αντιμετωπίζει σήμερα Παρασκευή (11/09) τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στις 20:30.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές με μοναδικό απών λόγω τραυματισμού τον Μάρκο Νούνιτς που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη (01/03) στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός τους: Παπάζογλου και Βινίσιους που δεν υπολογίζονται όπως και τους Σουλούκο, Δάκτυλα, Λουφάκη, Φουρκιώτη, Κοτσιανούλη και Στοίνοβιτς για αγωνιστικούς λόγους.

Πιθανή ενδεκάδα:

Μια πιθανή ενδεκάδα για την ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι θα μπορούσε να είναι ένα 4-2-3-1 με: Γκέργκελι κάτω απο τα δοκάρια, δεξιά Μπέρτος, αριστερά Φιλίπ με κεντρικούς αμυντικούς του Μιχαήλ και Ζίζιτς. Στην μεσαία γραμμή ο Σετσέροβιτς με τον Σπάρβ ή με τον Γκαζάλ και μπροστά τους τον Μιλοσάβλιεβιτς. Δεξιά Τόρζε, αριστερά Τρούγιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντουρμισάι.

Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρχουν εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα καθώς όπως τόνισε ο ίδιος ο κόουτς πολλά από τα νεαρά παιδιά διεκδικούν θέση βασικού. Το ερώτημα είναι το αν θα τους εμπιστευτεί ο προπονητής από την πρεμιέρα και μάλιστα σε εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Πάντως τα δείγματα σε όλα τα φιλικά ήταν εξαιρετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου