Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Πήρε τον βαθμό η ΑΕΛ με σκόρερ τον Πινακά!

Ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ήρθε η ΑΕΛ στην επιστροφή της στο Στάδιο Αλκαζάρ. Το γκολ για τους «βυσσινί» το πέτυχε ο Δημήτρης Πινακάς στο 87' ισοφαρίζοντας το γκολ του Μακέντα στο 26'.

Σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι ΑΕΛ και Παναθηναϊκός θα μοιραστούν τελικώς τον βαθμό της ισοπαλίας, ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα βάση της εικόνας των δύο ομάδων.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν κατά τι καλύτεροι και προηγήθηκαν με τον Μακέντα με πλασέ στην μικρή περιοχή έπειτα από γύρισμα του Αιτόρ. Η ΑΕΛ δέχθηκε ένα γκολ μετά από αδράνεια της άμυνας που έκανε έξαλλο τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα είχε και άλλες δύο ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά του λίγο πριν την ανάπαυλα με Βέλεθ και Μακέντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα από τους αντιπάλους, πίεζε περισσότερο και δεν έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο στα καρέ του Γκέργκελι. 

Η ΑΕΛ πιέζοντας τον Παναθηναϊκό στο μισό γήπεδο ισοφάρισε με γκολ του νεαρού Δημήτρη Πινακά που είχε περάσει πριν από λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο υπάρχει και η αρνητική είδηση με τον τραυματισμό του Μιχαήλ που υπέστη θλάση β' βαθμού και αναμένεται να απουσιάσει για έναν μήνα ίσως και λίγο παραπάνω.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαπέτρου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, αμφότερες πανηγύρισαν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (72' Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μιχαήλ (77' Μούζεκ), Φιλίπ, Σπαρβ, Σετσέροβιτς (72' Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς (72' Πινακάς), Τόρζε, Τρούγιτς (57' Πλατέλλας), Ντουρμισάι

Παναθηναϊκός (Ντάνι Πογιάτος): Διούδης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Χουάνκαρ (75' Πούγγουρας), Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπουζούκης (89' Σερπέζης), Καρλίτος (92' Ιωαννίδης), Αϊτόρ (89' Χατζηγιοβάννης), Μακέντα (75' Σαβιέρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου