Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκίνημα με ήττα για την ΑΕΛ

Ξεκίνημα με ήττα για την ΑΕΛ καθώς έχασε με 1-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με γκολ του Τζόλη στο 16'.

Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο κλείστηκε στο δικό της μισό και προσπαθούσε να παίξει στον κενό χώρο. Ενδεικτικό ότι μέχρι και ο Ντουρμισάι ήταν πίσω από την σέντρα. 

Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες και δικαίως προηγήθηκε 1-0 με πολύ όμορφο τέρμα του 18χρονου Τζόλη. 

Το παιχνίδι μετά το γκολ δεν άλλαξε, ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο μέχρι και την ανάπαυλα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα η εστία του Γκέργκελι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να δείξει και τις επιθετικές της αρετές αλλά έπεσε πάνω στην πολύ καλή άμυνα του ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-0 καθώς μετά από γύρισμα του Πέλκα στην περιοχή ο Άκπομ σε κενή εστία βρίσκει αέρα.

Λίγο αργότερα ο Γκέργκελι είπε διπλό όχι σε σουτ των Τζόλη και Ελ Καντουρί, ενώ πραγματοποίησε και μια εξαιρετική επέμβαση μετά από κεφάλια του Άκπομ.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο στην αναμέτρηση πέρα από την τελευταία ευκαιρία όπου ο Τρούγιτς σουταρε μέσα στην περιοχή με την μπάλα να κοντράρει στο τάκλιν του Ίνγκασον και να καταλήγει κόρνερ. Ουσιαστικά η ΑΕΛ είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Μια στο τέλος του ημιχρόνου και μία στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης λίγο πριν το φινάλε.

Το τελευταίο σφύριγμα έδωσε στον ΠΑΟΚ τους πρώτους τρεις βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την δύσκολη έδρα της Τούμπας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ιγκανσον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπίσεσβαρ (89’ Κρέσπο), Σβαμπ, ΕΛ Καντουρί, Γιαννούλης, Πέλκας (76’ Α. Ζίβκοβιτς), Τζόλης (89’ Ζαμπά), Άκπομ (79’ Σφιντέρσκι).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου:) Ναγκί, Μπέρτος (89’ Γρηγορόπουλος), Μιχαήλ, Ζίζιτς, Φιλίπ (89’ Μαϊδάνος), Στελιάνο, Σεσέροβιτς, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς (57’ Πλατέλλας), Τόρζε (81’ Πινακάς), Τρούγιτς, Ντουρμισάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου