Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Ισόπαλο το τελευταίο φιλικό της ΑΕΛ με την Λαμία

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με την Λαμία στο ΔΑΚ Λαμίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Super League.

Στο τελευταίο φιλικό έμελε να γνωρίσει και την «γεύση» της ισοπαλίας η ΑΕΛ καθώς στα προηγούμενα τέσσερα μετρούσε τρείς νίκες και μια ήττα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο προς τις αντίπαλες εστίες.

Στο δεύτερο μέρος που γράφτηκε (για ακόμα μια φορά) η ιστορία του αγώνα η Λαμία μέχρι το 60' ήταν καλύτερη της ΑΕΛ και μάλιστα ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Ρόμανιτς έπειτα από ατομικό λάθος του Μπέρτου. 

Η ΑΕΛ ισοφάρισε στο 62' με κεφαλιά του Μιχαήλ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τόρζε και από εκεί και ύστερα ήταν ανώτερη των γηπεδούχων. Μάλιστα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε και δοκάρι με τον Ζαχαράκη που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε τετ α τετ.

«Γλυκός πονοκέφαλος» για τον Έλληνα τεχνικό το γεγονός ότι βλέπει και τα νεαρά παιδιά με ελάχιστη έως και καθόλου εμπειρία στην Super League να δείχνουν για ένα ακόμα φιλικό, πολύ καλό πρόσωπο.

Επόμενο παιχνίδι για τους «βυσσινί» είναι και το πρώτο επίσημο για την νέα σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ την Παρασκευή (11/09) στην Τούμπα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σαραμαντάς, Βύντρα, Νιάσε, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Κωστίκας, Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα, Καραμάνος

Αναπληρωματικοί: Κατσίκας, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Τρούμπουλος, Βλαχομήτρος, Τσούκαλος, Ζιούλης, Μπιανκόνι, Καραγιάνης,

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Φίλιπ, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Αλί, Σετσέροβιτς, Τόρζε, Μιλοσαβλιεβιτς, Τρούγιτς, Ντουρμισάι

Αναπληρωματικοί: Μπάγιτς, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μούζεκ, Χαλάτσης, Δακτυλας, Γλυνός, Πλατέλλας, Ζαχαράκης, Πινάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου