Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Ανατροπή: Κανονικά η σέντρα του πρωταθλήματος!

Ανατροπή των δεδομένων έχουμε όσον αφορά την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της σεζόν 2020-21.

Όπως αποφασίστηκε η σέντρα θα γίνει κανονικά το Σαββατοκύριακο 12-13/09 παράλληλα με την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου.

Πιο συγκεκριμένα ΟΦΗ δια του εκπροσώπου του Ηλία Πουρσανίδη κατέθεσε δύο προτάσεις που είχαν ως «φόντο» την έναρξη του πρωταθλήματος την ημερομηνία που είχε αρχικά οριστεί, να μην πάμε δηλαδή σε αναβολή της σέντρας.

Οι δύο αυτές προτάσεις είχαν ως εξής: Η πρώτη ήταν να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα και να υπάρξει αναβολή μόνο για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ενώ η δεύτερη ήταν να οριστεί την πρώτη αγωνιστική η αναμέτρηση των δύο ομάδων μεταξύ τους και να αναβληθεί ούτως ώστε να πάνε σε εμβόλιμη (πιθανότατα μέσα Δεκεμβρίου).

Τελικώς επικράτησε η δεύτερη πρόταση, συνεπώς το παιχνίδι πρωταθλήματος της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αναβάλλεται για να διεξαχθεί ο τελικός το Σάββατο 12/09 και οι δύο ομάδες πιθανόν θα αγωνιστούν την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου.

Επίσης ο ΠΑΟΚ ζήτησε από την Super League να αγωνιστεί μια μέρα νωρίτερα (σ.σ. Παρασκευή 11/09) λόγω του αγώνα με την Μπενφίκα κάτι που έγινε δεκτό από την διοργανώτρια αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου