Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

«Μα πώς...»

Με μια ανακοίνωση που άνετα μπορεί να σε μπερδέψει η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστό πως ο Αυστριακός Lukas Spendlhofer δεν θα υπάρξει τελικά μέλος της ομάδας.

Λέμε πως άνετα μπορεί να σε μπερδέψει η ανακοίνωση διότι ίσως στην μέση χάσεις το νόημα καθώς περισσότερο φέρνει σε εξιστόρηση ενός παραμυθιού παρά σε ανακοίνωση μιας ΠΑΕ. Εν πάση περιπτώσει οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλησαν να γνωστοποιήσουν από την αρχή πως είχαν τα πράγματα και πως τελικά «χάλασε» η μεταγραφή οπότε δεν θα σταθούμε σε αυτό.

Δεν γίνεται όμως να μην επιμείνουμε στο ΠΩΣ (;) είναι δυνατόν να πέσεις θύμα αυτών των «αναξιόπιστων μάνατζερς». Υπάρχουν όντως μάνατζερς που δηλώνουν ότι ο παίκτης τους είναι ελεύθερος και εν συνεχεία το παίρνουν πίσω, και αν όντως κυκλοφορούν ανάμεσα μας τέτοιοι μάνατζερς πως κατάφεραν και εξαπάτησαν την ΠΑΕ ΑΕΛ του εξαίρετου χωρίς καμία αμφιβολία επ' αυτού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια;

Συνοπτικά τα γεγονότα για όσους δεν μπήκαν στην διαδικασία να διαβάσουν την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ή και για αυτούς που το έκαναν αλλά χάθηκαν στην μετάφραση.

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώθηκε ότι ο Spendlhofer είναι ελεύθερος!
2. Ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις μόνο με τον ποδοσφαιριστή αφού δεν άνηκε σε κάποια ομάδα
4. Επικοινωνία από τους μάνατζερς του ποδοσφαιριστή με την ΠΑΕ ότι ο παίκτης ΔΕΝ είναι ελεύθερος!
5. Οι μάνατζερς ζήτησαν από την ΠΑΕ να κατεβάσει την ανακοίνωση συμφωνίας για να διαπραγματευτούν με την Στούρμ Γκράτς την λύση του συμβολαίου του Spendlhofer.
6. Ένας εκ των μάνατζερ του ποδοσφαιριστή απέστειλε έγγραφα στην ΠΑΕ ΟΧΙ ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος, αλλά ότι η Στούρμ Γκράτς δίνει την δυνατότητα στην ΠΑΕ ΑΕΛ να ξεκινήσει συζητήσεις με τον παίκτη και μετά με την ομάδα.

«Κατόπιν αυτής της εξελίξεως αντιληφθήκαμε ότι έχουμε πέσει θύματα αναξιόπιστων μάνατζερς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και δηλώνουμε ότι αποσύρουμε κάθε ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, αφού αναγκαία προϋπόθεση για την απόκτηση του ήταν ο παίκτης να είναι ελεύθερος, όπως ψευδώς μας είχαν διαβεβαιώσει.» 

Έτσι ολοκληρώθηκε το σκέλος της ανακοίνωσης καθώς για φινάλε η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφύλασσε μια έκπληξη. 

«Ήδη προ ολίγης ώρας μας έγινε πρόταση από μάνατζερ του εξωτερικού για την απόκτηση ενός ιδιαίτερα αξιόπιστου στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία 3 χρόνια σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και είναι αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας που αγωνίζεται αλλά και αρχηγός της Εθνική ομάδας της χώρας του.»

Έτσι κατέληξε η ΠΑΕ σε μια ανακοίνωση που μας κάνει να αναρωτιόμαστε... μα πώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου