Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Ανάλυση ΑΕΛ - Ατρόμητος 0-0: «Παγιδευμένοι στο κακό παιχνίδι»

Ένα κάκιστο παιχνίδι παρακολουθήσαμε χθες στο Αλκαζάρ ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες έδειξαν ελάχιστες επιθετικές ενέργειες και κυριεύτηκαν από τα πολλά λάθη που έγιναν εκατέρωθεν.

Δύσκολα μπορεί να γίνει μεγάλη ανάλυση για ένα παιχνίδι που δεν πρόσφερε κανένα θέαμα και ούτε κάτι αξιόλογο για ιδιαίτερο σχολιασμό.

Αξιοσημείωτο γεγονός είναι το ντεμπούτο του Γιάννη Τάτση στον πάγκο της ΑΕΛ, που όπως ήταν λογικό δεν παρουσίασε ιδιαίτερες αλλαγές τόσο στο βασικό σχήμα όσο και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας,

Σε σχέση πάντως με τις επιλογές που έκανε ο Μιχάλης Γρηγορίου για την αρχική ενδεκάδα είδαμε για πρώτη φορά τον Τυνήσιο Χαμζά Γιουνές με φανέλα βασικού ενώ ξεκίνησε και ο Ζίζιτς μετά το ματς της πρεμιέρας στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, ο Τόρζε χωρίς κάποιο πρόβλημα τραυματισμού δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό.

Αν θα μπορούσαμε πάντως να ξεχωρίσουμε κάποιον από την ΑΕΛ μέσα σε αυτό το κακό παιχνίδι είναι ο Σπάρβ που συνεχίζει να είναι σταθερός με λιγοστά λάθη.

Την ΑΕΛ του πρώτου 20' λέπτου πρέπει να κρατήσουμε από τον χθεσινό αγώνα, μια ΑΕΛ που είχε τον έλεγχο της μπάλας, την κυκλοφορούσε όμορφα και επέβαλε τον ρυθμό της κλείνοντας τον Ατρόμητο πίσω.

Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος ισορρόπησε την κατάσταση και δεν είδαμε τίποτα ιδιαίτερο στον αγώνα που έληξε (και δίκαια) στο 0-0 με την ΑΕΛ και τον Ατρόμητο να παίρνουν από έναν βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου