Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

«Αντίο Αλκαζάρ» σαν σήμερα 10 χρόνια πριν!

Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια, 21 Νοεμβρίου 2010 και ημέρα Κυριακή η ΑΕΛ αποχαιρετούσε για πάντα (όπως όλοι μας πιστεύαμε) το θρυλικό, το ιστορικό Στάδιο Αλκαζάρ που μέχρι τότε είχε ζήσει πρωτάθλημα, κύπελλα, εξόδους στην Ευρώπη αλλά και υποβιβασμούς. Ένα από τα πιο ιστορικά στάδια στην Ελλάδα χωρίς καμία αμφιβολία.

Η ΑΕΛ το αποχαιρέτησε για να μεταβεί στο AEL FC ARENA, λίγα χιλιόμετρα παρακάτω, στο νέο «σπίτι» της ΑΕΛ και το βάζω εντός εισαγωγικών γιατί 10 χρόνια μετά μόνο σπίτι της ΑΕΛ δεν είναι το AEL FC ARENA.

Σήμερα λοιπόν, 21 Νοεμβρίου 2020 η ΑΕΛ αγωνίζεται και πάλι στο Αλκαζάρ. Επέστρεψε βέβαια επί εποχής Βαγγέλη Πλεξίδα για δύο χρόνια αλλά το comeback σε επίπεδο Super League έγινε φέτος.

Ποιος θα περίμενε ότι θα έρθουν έτσι τα πράγματα; Λογικά κανένας. Σημασία όμως έχει ότι το Στάδιο Αλκαζάρ άνοιξε και πάλι τις πύλες του, φιλοξενεί ξανά παιχνίδια της ΑΕΛ και κορονοϊού επιτρέποντος θα φιλοξενήσει και τον κόσμο της ομάδας από την νέα ποδοσφαιρική χρόνια.

Το μεγάλο πάνω που σηκώθηκε από την θύρα 1, το «Αντίο Αλκαζάρ» όπως απεικονίζεται και στην φωτογραφία όπως αποδείχθηκε έχει ένα λάθος και αυτό είναι η λέξη αντίο, γιατί με το πέρασμα του χρόνου η ΑΕΛ μόνο αντίο δεν είπε στο Αλκαζάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου