Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΑΕΛ - Ατρόμητος (10η αγωνιστική - 17:15)

Τον Ατρόμητο φιλοξενεί στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ το Σάββατο (28/11) στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Ο Ατρόμητος φέτος έχει αποδείξει ότι είναι μια δυνατή ομάδα και έως τώρα δείχνει ότι τα πάει καλύτερα σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Η ΑΕΛ που θα αγωνιστεί για τρίτη μόλις φορά στη Λάρισα φέτος θέλει την νίκη για να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΛ ηττήθηκε στην Ριζούπολη από την ΑΕΚ με σκορ 4-1 ενώ ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος 2-2 στο Περιστέρι με τον Απόλλων Σμύρνης.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Γκοτζαμανίδης, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Φίλιπ, Σπάρβ, Γκαζάλ, Κωστή, Γλυνός, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, Τόρζε, Πλατέλλας, Πίνακας, Γιουνές και Ντουρμισάι.

Η αποστολή του Ατρόμητου:

Μανδάς, Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Μάτιτς, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Αγκάγιεφ, Ραμπέγιο, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μουνίθ και Γκάλο.

Προϊστορία:

Δεκατέσσερις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, η ΑΕΛ και ο Ατρόμητος, στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. 

Οι «βυσσινί» μετρούν επτά νίκες, οι «κυανόλευκοι» τρεις, ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:

Ο Γιώργος Τζοβάρας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του οι Τζιώτζιος, Σακκάς με τέταρτο τον Ζαμπάλα.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Σιδηρόπουλος με AVAR τον Λ. Δημητριάδη.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου