Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ (2η εξ' αναβολής αγωνιστική - 17:15)

Τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Τετάρτη (04/11) στο πλαίσιο της 2ης εξ' αναβολής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ αφού δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στον Βόλο και μάλιστα με αριθμητικό πλεονέκτημα θα ψάξει να βρει στα Γιάννενα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΠΑΣ.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη αν και νεοφώτιστη έχει κάνει μια αρκετά καλή αρχή στο πρωτάθλημα καθώς έχει βγάλει σε πέρας ένα δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΛ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 στον Βόλο ενώ ο ΠΑΣ νίκησε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι 0-2.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Μιχαήλ, Φίλιπ, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Γλυνός, Νικολιάς, Πινακάς, Τόρζε, Πλατέλλας, Γιουνές, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Δάκτυλας και Κοτσιανούλης.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:

Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Κάργας, Σιόντης, Πίρσμαν, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Καρτάλης, Ντομίνγκες, Νάουμετς, Λιάσος, Λώλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Λεό Μπαπτίστ, Παμλίδης, Δούμτσης και Κρίζμαν.

Προϊστορία:

Είκοσι φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα και η ΑΕΛ στην πόλη των Ιωαννίνων. Οι «κυανόλευκοι» μετρούν εννέα νίκες, οι «βυσσινί» πέντε, ενώ έξι παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:

Ο 35χρονος ρέφερι, Γιώργος Βρέσκας που ανήκει στο Σύνδεσμο Πιερίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του οι Θεόδωρός Τζιουβάρας (Κοζάνης), Θεόδωρός Αϊνάλης (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας). 

Διαιτητής VAR o Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) με AVAR τον Ανδρέα Φωτόπουλο (Αθηνών).

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου