Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Κάθε λάθος και ένα γκολ, ΑΕΚ - ΑΕΛ 4-1

Ήττα με 4-1 από την ΑΕΚ γνώρισε η ΑΕΛ στην Ριζούπολη στον αγώνα που διεξήχθη στην Ριζούπολη για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Το τελικό αποτέλεσμα ίσως δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Η ΑΕΛ για 72' λεπτά αμύνθηκε πολύ καλά αλλά στην συνέχεια πλήρωσε την έλλειψη συγκέντρωσης που έφεραν τα ατομικά λάθη και βοήθησαν στο να γραφτεί το 4-1 ως σκορ στον πίνακα του αγώνα.

Η ΑΕΚ είχε την κατοχή σε όλη την διάρκεια του ματς αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Νάγκι μέχρι το σημείο όπου ο Μαχαίρας έκανε το 1-0.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 0-0 με την ΑΕΛ από την πλευρά της να έχει δύο πολύ καλές φάσεις με τον Πλατέλλα που δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να την στείλει στην εστία του Τσιντώτα αλλά και με τον Μιλοσάβλιεβιτς (ίσως τον κορυφαίο της ΑΕΛ).

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος μέχρι το 55' όπου ο Μαχαίρας με ωραίο σουτ με το αριστερό σημάδεψε το πλαϊνό δίχτυ του Νάγκι για να κάνει το 1-0.

Η ΑΕΛ βρήκε άμεσα απάντηση με πολύ όμορφο και δυνατό σουτ του Σπάρβ στο 67' με την μπάλα από το οριζόντιο δοκάρι να περνάει την γραμμή της εστίας του Τσιντώτα.

Στην συνέχεια η ΑΕΚ πολύ σύντομα πήρε εκ νέου προβάδισμα με γκολ του Ανσαριφάρντ έπειτα από προσωπικό λάθος του Μούζεκ.

Η «Ένωση» καθάρισε το παιχνίδι στο 79' με πανέμορφο σουτ του Σίμοες έξω από την περιοχή που βρήκε το παραθυράκι του Νάγκι ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Γαλανόπουλος μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας του από την ενεργό δράση επίσης με πολύ όμορφο τέρμα έξω από την περιοχή. Όλα τα γκολ στο παιχνίδι ήταν εξαιρετικά.

Η ΑΕΚ ουσιαστικά εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος που έκανε η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο για να κερδίσει με 4-1.

Το σκορ ίσως αδικεί την προσπάθεια της ΑΕΛ σήμερα και την πολύ καλή αμυντική της λειτουργία μέχρι ενός σημείου αλλά δυστυχώς φάνηκε ότι δεν αρκεί απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλή επιθετική γραμμή η συγκέντρωση για 70' λεπτά.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Λόπες (66′ Ινσούα), Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Σιμόες, Σάκχοφ, Μάνταλος, Αλμπάνης, Μαχαίρας (67′ Λιβάγια), Ολιβέιρα (60′ Ανσαριφάρντ).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Πλατέλλας, Μούζεκ, Μπέρτος, Νικολιάς (46′ Τόρζε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου