Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Η προπονητική αλλά και η ποδοσφαιρική πορεία του Γιάννη Τάτση

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε άμεσα τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της ομάδας και αυτός είναι ο Γιάννης Τάτσης. Ποιος όμως είναι ο Γιάννης Τάτσης;

Ο Γιάννης Τάτσης είναι 48 χρόνος Έλληνας τεχνικός και μέχρι πρότινος προπονητής της Καλλιθέας (υπέγραψε στις 22/09) που βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Football League. Ωστόσο η αγωνιστική απραξία της ομάδας της Καλλιθέας όπως και όλων των ομάδων της κατηγορίας έκανε τον Γιάννη Τάτση να αποχωρήσει και να αποδεχτεί άμεσα την πρόταση που δέχτηκε από την ΑΕΛ.

Έχει περάσει ως προπονητής από τον πάγκο του Πλατανιά αλλά και από την U-20 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας ενώ έχει θητεύσει και ως βοηθός προπονητή στα Χανιά, ως βοηθός του Γιώργου Πετράκη αλλά και στον Εργοτέλη ως βοηθός του Νικόλα Ουσταμπασίδη.

Ο Γιάννης Τάτσης μέχρι και την σεζόν 2010-11 έπαιζε ποδόσφαιρο και η ποδοσφαιρική του καριέρα έκλεισε στον Πυργετό.

Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με αρκετές εγχώριες ομάδες, μερικές εξ αυτών είναι ο Απόλλων Σμύρνης, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Καβάλα.

Ο Γιάννης Τάτσης από σήμερα είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ και θα βρίσκεται το Σάββατο (28/11) στον πάγκο των «βυσσινί» στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Αλκαζάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου