Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Δημήτρης Πινακάς: Γέννημα θρέμμα Λαρισαίος με όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα μπροστά

Τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Πινακάς είναι το σημείο αναφοράς στην ΑΕΛ.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα στις 04/11 ο νεαρός Λαρισαίος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με δύο προσωπικά του τέρματα έφερε «τούμπα» το ματς στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ και χάρισε στην ΑΕΛ την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και το πρώτο διπλό μετά τον Οκτώβρη του 2019 και το 1-2 της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Από εκείνη την ημέρα όλα περιστρέφονται γύρω από το πρόσωπο του. Ο Πινακάς έχει υπογράψει όλα τα αποτελέσματα που έχει πάρει η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, όπως την ισοπαλία στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό όπου πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (1-1), αλλά και την ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο ΝΠΣ όπου ο Δημήτρης κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε και εύστοχα.

Πέντε οι βαθμοί έως τώρα στο πρωτάθλημα, τέσσερα τα γκολ του Πινακά και όλα σε παιχνίδια που τελικώς η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει βαθμό και βαθμούς.

Αυτά είναι όλα όσα έχει πετύχει έως τώρα ο Δημήτρης Πινακάς στα 19 του χρόνια με την φανέλα της ΑΕΛ δεν τα λες και λίγα.

Όμως, το τελευταίο διάστημα το όνομα του ακούγεται αρκετά για πιθανή μεταγραφή του από την ΑΕΛ είτε σε ελληνική ομάδα είτε σε κάποια του εξωτερικού ακόμα και για τον Ιανουάριο.

Ο Ολυμπιακός από την ελληνική πλευρά φαίνεται να έχει δείξει ενδιαφέρον, ενώ όσον αφορά το εξωτερικό παίζουν δυνατά Χοφενχάιμ και Λάτσιο.

Σίγουρα, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει το πώς έχει διαμορφωθεί το ποδόσφαιρο στις μέρες μας. Τρανό παράδειγμα ο Άγιαξ που έχει βγάλει ουκ ολίγα ταλέντα από την φαρέτρα του πουλώντας τους σε ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς και κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο χρήματα.

Η ΑΕΛ σίγουρα δεν είναι Άγιαξ όμως ο Δημήτρης Πινακάς είναι ένα παράδειγμα πάνω στα όσα είπαμε παραπάνω.

Ωστόσο, ακόμα είναι νωρίς και ένας ποδοσφαιριστής που θέλει να πετύχει πρέπει να έχει διάρκεια.

Λάθος από την πλευρά της ΑΕΛ να προχωρήσει στην άμεση πώληση του. Η ΑΕΛ μπορεί να βγάλει πολλά από τον εξαιρετικά ταλαντούχο και γέννημα θρέμμα Λαρισαίο Δημήτρη Πινακά, αρκεί να τον «εκμεταλλευτεί» όπως πρέπει.

Από εκεί και πέρα και ο ίδιος θα βρει τον δρόμο του και η ΑΕΛ θα έχει πάρει το μάξιμουμ από τον ίδιο. Για την ώρα αφήστε τον να δουλέψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου