Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

ΑΕΚ - ΑΕΛ (9η αγωνιστική - 15:00)

Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Κυριακή (22/11) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη και αυτό γιατί στο ΟΑΚΑ γίνονται εργασίες για την αλλαγή του χλοοτάπητα.

Τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΛ ήταν στις 04/11 με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα όπου η θεσσαλική ομάδα επικράτησε με 1-2. Για να φτάσουμε στην σημερινή ημέρα και στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ μεσολάβησε το ματς με την Λαμία στο Αλκαζάρ όπου αναβλήθηκε λόγω έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της ΑΕΛ αλλά και οι δύο αγώνες της Εθνικής για το Nations League. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΛ θα δώσει επίσημο παιχνίδι μετά από 18 ημέρες.

Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και η ΑΕΚ που το τελευταίο επίσημο παιχνίδι ήταν αυτό κόντρα στην Ζόρια στην Ουκρανία (1-4) για τους ομίλους του Europa League στις 05/11. Όσον αφορά το πρωτάθλημα το πιο πρόσφατο παιχνίδι η «Ένωση» το έδωσε την 1η Νοεμβρίου με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ όπου και τον κέρδισε με 2-1.

Και οι δύο ομάδες έχουν πολλές ημέρες να αγωνιστούν διότι όλο αυτό το διάστημα ταλαιπωρήθηκαν με αρκετά κρούσματα κορονοϊού.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Μούζεκ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Φίλιπ, Σπάρβ, Γκαζάλ, Κωστή, Γλυνός, Νικολιάς, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, Τόρζε, Πλατέλλας, Πινακάς, Γιουνές και Ντουρμισάι.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Προϊστορία:

37 φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΚ και η ΑΕΛ, σε επίσημους αγώνες με γηπεδούχο την ομάδα της Αθήνας. Οι «βυσσινί» μετρούν δύο νίκες, οι «κιτρινόμαυροι» 28, ενώ 7 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:

Ο Βασίλης Φωτιάς από το Σύνδεσμο Πέλλας κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του θα είναι ο Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ από την Ανατολική Αττική και ο Ανδρέας Μειντάνας από τον σύνδεσμο Αχαΐας. Τέταρτος διαιτητής ο Ευάγγελος Μανούχος από τον σύνδεσμο Αργολίδας. 

Στο VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) και βοηθός του ο Χρήστος Μπαλτάς από την Αχαΐα.

Ο αγώνας ορίστηκε στις 15:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου