Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Ανάλυση Βόλος ΝΠΣ - ΑΕΛ 1-1: «Πλήρωσε την αδικαιολόγητη ολιγωρία της»

Βρισκόμαστε 48 ώρες μετά την αυτοκτονία της ΑΕΛ στον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου όπου ΑΕΛ και ΝΠΣ Βόλος ήρθαν ισόπαλοι 1-1.
 
Η ΑΕΛ κατά διαστήματα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, κυκλοφορούσε καλά την μπάλα και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην εστία του Γκαραβέλη, ενδεικτικό το ότι η ΑΕΛ σκόραρε στο 40' με τον Μιλοσάβλιεβιτς αλλά ο Σέρβος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Από το 20' και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου η ΑΕΛ θα λέγαμε ότι ήταν κυρίαρχη του αγώνα. Μάλιστα όπως τελείωσε το ημίχρονο, έτσι άρχισε το δεύτερο. Η ΑΕΛ προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πινακά στο 50' και αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Μήτογλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην φάση του πέναλτι.

Μετά από αυτό η ΑΕΛ «έχασε» το παιχνίδι. Η ομάδα κλείστηκε αδικαιολόγητα πίσω και ο Βόλος με παίκτη λιγότερο δεν άφησε την ΑΕΛ να πάρει ανάσα χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη. Το παιχνίδι «μύριζε» γκολ ισοφάρισης και αυτό ήρθε στο 84' με τον Δουβίκα.

Από εκεί και πέρα ο Βόλος έμεινε με 9 παίκτες λόγω της αποβολής του Ριένστρα με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Σετσέροβιτς και η ΑΕΛ για τα δέκα περίπου λεπτά που απέμεναν και με δύο (!!) παίκτες παραπάνω προσπάθησε να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκόρ αλλά ήταν πλέον αργά.

Αυτό ήταν πάνω κάτω το στόρυ του αγώνα στο Πανθεσσαλικό.

Η ΑΕΛ πλήρωσε την αδικαιολόγητη ολιγωρία της μετά το 0-1 και με τον Βόλο να παίζει με 10 ποδοσφαιριστές. Το 3-5-2 που για πρώτη φορά χρησιμοποίησε ο Μιχάλης Γρηγορίου απέδωσε αλλά τα συστήματα είναι για να αλλάζουν αναλόγως πως διαμορφώνεται η αναμέτρηση.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν προχώρησε σε κάποια ιδιαίτερη διαφοροποίηση παρά μόνο σε αλλαγές προσώπων και ομάδα έχασε δύο βαθμούς που θα της έδιναν βαθμολογική ανάσα και κυρίως ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου