Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

«Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε», κλίμα προκατάληψης στην ΑΕΛ!

Ο Γιάννης Τάτσης είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του μετά την παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Αυτό που συμβαίνει (και δεν είναι η πρώτη φορά) για τα ΑΕΛικα δεδομένα είναι ότι υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα γύρω από την πρόσληψη του νέου τεχνικού.

Ο Γιάννης Τάτσης είναι ένας 48 χρόνος προπονητής που μέχρι πριν 2 ημέρες δεν είχε αναλάβει ποτέ τα ηνία ομάδας Super League.

Κάθε κριτική που γίνεται στο πρόσωπο του δεν μπορεί να βασιστεί σε επιχειρήματα όπως «Δεν μπορεί γιατί δεν έχει προπονήσει ποτέ ομάδα Α' Εθνικής». Το γεγονός ότι ο Γιάννης Τάτσης δεν έχει αναλάβει ποτέ ομάδα από την κορυφαία κατηγορία της χώρας δεν τον κάνει αυτόματα ανίκανο να «τρέξει» την ΑΕΛ.

Ο κάθε άνθρωπος από κάπου ξεκινάει σε οποιοδήποτε επάγγελμα και αν είναι αυτό.

Υπάρχουν ορισμένα ονόματα Ελλήνων αλλά και ξένων προπονητών που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν μπορούν να σταθούν στο κορυφαίο επίπεδο της χώρας. Ο Γιάννης Τάτσης δεν έχει αποδείξει τίποτα έως τώρα γιατί πολύ απλά δεν του είχε δωθεί η ευκαιρία μέχρι τώρα. Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον αν δεν τον έχεις δει.

Πέρα από αυτό, παρατήρησα και κάποια ορισμένα «εμετικά» σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση του Γιάννη Τάτση και ότι «δεν αξίζει στην ιστορική ΑΕΛ ένας προπονητής με τέτοια εξωτερική εμφάνιση», απαράδεκτα σχόλια που δείχνουν δυστυχώς τι ακριβώς ζει ανάμεσα μας. Λες και η ΑΕΛ επειδή έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα πρέπει να αναλαμβάνεται από προπονητές - μοντέλα.

Τον νέο τεχνικό της ΑΕΛ μπορεί να τον λένε Γιάννη αλλά εμείς «ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε»

Χρειάζεται υπομονή και να δώσουμε χρόνο στον Γιάννη Τάτση να δουλέψει. Κανείς δεν μπορεί να καταφέρει κάτι σωστά αν δεν έχει χρόνο και αν όλοι γύρω του εκπέμπουν ένα κλίμα προκατάληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου