Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Εύκολα την πρόκριση η ΑΕΛ, 0-3 τον Απόλλων Λάρισας

Η ΑΕΛ είναι η ομάδα που πανηγύρισε την πρόκριση στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς επικράτησε στο τοπικό «ντέρμπι» με 0-3 του Απόλλων Λάρισας.

Το συγκρότημα του Κώστα Φραντζέσκου ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Απόλλων Λάρισας από την αναμέτρηση έχει μόνο να θυμάται την φάση του 59' λεπτού όπου ο Παναγιώτου με «ψαλιδάκι» μέσα από την περιοχή της ΑΕΛ νικήθηκε από τον Θεοδωρόπουλο.

Μάλιστα, η ομάδα της Φιλιππούπολης διαμαρτύρεται στην συγκεκριμένη φάση πως η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας των «βυσσινί», ωστόσο καθαρή εικόνα δεν υπάρχει.

Τρία λεπτά νωρίτερα, ο Όγκμποε άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι για το 0-1 της ΑΕΛ.

Στο 65' ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανενόχλητος κέρδισε σε τετ α τετ τον Αστρά για το 0-2 ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Κούστα με ωραίο μακρινό σουτ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ΑΕΛ πήρε δίκαια την πρόκριση καθώς έχασε σωρεία ευκαιριών και στο πρώτο ημίχρονο με Θεολόγου και Νικολιά αλλά και στο δεύτερο μέρος με δυνατό σουτ του Πατράλη όπου ο Αστράς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Στράτσια): Αστράς, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Λίταινας, Ζιάκας, Παναγιώτου, Σκούπρας, Μπαλογιάννης, Χατζής, Τιμπουέ και Λεμάνγκρ.

ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ηλιάδης, Θεολόγου, Μαιδανός, Κολομπίνο. Παπαγεωργίου Κ., Νικολιάς, Μαυριάς, Γλυνός και Όγκμποε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου