Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

«Τελικά το Αλκαζάρ έχει προβλήματα στατικότητας; Αλλιώς δεν εξηγείται»

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (02/09) η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Εκτός από τις τιμές των εισιτηρίων, που δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το πως η ΠΑΕ αποφάσισε να εκδώσει μόνο 4.000 εισιτήρια διαρκείας, χωρίς εισιτήρια αγώνα κατά την διάρκεια της σεζόν, σε ένα γήπεδο 13.000 θέσεων.

Ναι, η εγκύκλιος της Super League 2 που στάλθηκε στις ομάδες δεν επιτρέπει η χωρητικότητα να φτάσει στο 100%, επιτρέπει όμως να φτάσει στο 60%, και αν υπολογίσουμε ότι το Αλκαζάρ διαθέτει 13.000 θέσεις τότε φτάνουμε στο συμπέρασμα πως το μάξιμουμ οπαδών που μπορούν να εισέλθουν στο Στάδιο Αλκαζάρ ανέρχεται στους 7.800 περίπου.

Πως λοιπόν η ΠΑΕ πήρε την απόφαση από αυτόν τον αριθμό να αφήσει μόνο 4.000 και μάλιστα μόνο διαρκείας, «κόβοντας» το δικαίωμα από έναν φίλαθλο να παρακολουθήσει την ομάδα του όποτε αυτός μπορεί και επιθυμεί.

Και γιατί μόνο στις θύρες 2,3,4;

Όλο το υπόλοιπο Στάδιο έχει τελικώς προβλήματα στατικότητας; Αυτά τα «δήθεν» σύμφωνα με την ΠΑΕ, προβλήματα δεν ανάγκασαν την ομάδα να παίζει στο AEL FC ARENA πληρώνοντας ένα εξοντωτικό πόσο στον Κώστα Πηλαδάκη;

Η ίδια η ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος αυτής είχε δηλώσει πως πιάστηκε κορόιδο στο θέμα της στατικότητας και από αυτό την «πλήρωσε» και ο Σωτήρης Μάρκου χάνοντας την θέση του διευθύνων συμβούλου και αντιπροέδρου της ΠΑΕ.

Αφού λοιπόν, δεν υπάρχει κανένα θέμα στατικότητας γιατί να μην χρησιμοποιηθεί όλο το στάδιο και αποφασίστηκε να ανοίξουν μόνο οι «στεγασμένες» θύρες;

4.000 εισιτήρια διαρκείας λοιπόν, εκ των οποίων 52 στην θύρα 3 VVIP, 838 στις λοιπές θέσεις της Θύρας 3, 3110 στις θύρες 2 και 4 και με την χρήση μάσκας να είναι υποχρεωτική καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου