Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Απόλλων Λάρισας - ΑΕΛ: «Λαρισαϊκή μονομαχία» με συγκρίσεις και.. συγκρούσεις!

Γράφει το: ΑΕΛ Crimson News

Λένε, πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο θεός γελάει. Στην προκειμένη περίπτωση όχι απλώς γέλασε αλλά έσπασε.. πλάκα μαζί μας όταν στην χθεσινή κλήρωση για την Γ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η κληρωτίδα έβγαλε ανάμεσα σε άλλες 45 ομάδες, τον Απόλλωνα Λάρισας ως αντίπαλο της ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή (26/09 - 16:00).

Η ομάδα του Αλέξη Κούγια, θα «συγκρουστεί» με αυτή του Παναγιώτη Μαντζανά και αν ο δεύτερος δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για την «σπίθα» που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια, ο πρώτος έχει σύρει τα εξ αμάξης για την ομάδα της Φιλιππούπολης και αφορμές ήταν πολλές, όπως για παράδειγμα η προσωρινή, όπως αποδείχθηκε, μετακόμιση του Απόλλων Λάρισας στο AEL FC ARENA και η.. κάλυψη του σήματος της ΑΕΛ στις γωνιές του γηπέδου όπως και το όνομα «ΑΕΛ» στα καθίσματα. Αυτό εξόργισε και την ΑΕΛ αλλά τολμώ να πω πως πολύ περισσότερο εξόργισε τον κόσμο της Λάρισας, ίσως αυτό να έπαιξε και τον μεγαλύτερο ρόλο στο γεγονός πως η ομάδα επέστρεψε κακήν κακώς στην Φιλιππούπολη.

Πρόκειται σαφώς, για μια «Λαρισαϊκή μονομαχία».

Στο κομμάτι του ανταγωνισμού, ναι, με την ΑΕΛ στην Super League 2, εκεί όπου ανήκει και Απόλλων Λάρισας, φυσικά και οι «κυανόλευκοι» έχουν την δυνατότητα ακόμα και να αποκλείσουν τους «βυσσινί». Δεν είναι δα και τόσο περίεργο όσο θα ήταν κάποτε αλλά στο κομμάτι της ιστορίας σαφώς και δεν υπάρχει σύγκριση.

Ο Απόλλωνας μπορεί να «ρίχνει» την ΑΕΛ καμιά 30αρια χρόνια «ηλικιακά» αλλά αυτό που έχει καταφέρει η «Βασίλισσα του Θεσσαλικού Κάμπου» στο πέρασμα της δεν μπορεί να συγκριθεί όχι απλά με τον Απόλλων Λάρισας και τα επιτεύγματα του αλλά ούτε καν με ομάδες που αγωνίζονται σταθερά τα τελευταία χρόνια στην Super League 1.

Την Κυριακή το απόγευμα, δυστυχώς για το ποδόσφαιρο της Λάρισας, μια ομάδα θα πρέπει να αποχαιρετήσει τον θεσμό του Κυπέλλου και η Λάρισα να πορευτεί με έναν εκπρόσωπο στην επόμενη φάση. Ας κερδίσει ο καλύτερος και αυτός που θα το αξίζει περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου