Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρα Κυπέλλου στη Λάρισα!

Ώρα Κυπέλλου για την ΑΕΛ που ρίχνεται στην μάχη στην Γ' Φάση του θεσμού και θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Λάρισας στο Γήπεδο της Φιλιππούπολης έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε.

Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΛ για την φετινή σεζόν και σίγουρα είναι ριψοκίνδυνο όταν μιλάμε για νοκ άουτ ματς χωρίς επιστροφή.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μπέρτος, Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Abud, Μαιδανός, Ηλιάδης, Maksymenko, Θεολόγου, Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος, Πατράλης, Colombino, Νικολιάς, Συμελίδης, Γιάκος, Μιλτιάδης, Μαυριάς, Γλυνός, Όγκμποε και Κούστα.

Από την άλλη, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Μαρτσέλο Στράτσια θα ανακοινώσει στο γήπεδο την αποστολή του Απόλλωνα για το παιχνίδι.

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι καθόλου μεγάλη, μόλις δύο φορές έχουν συναντηθεί σε επίσημο αγώνα Απόλλων Λάρισας και ΑΕΛ, στο μακρινό 1964, 57 χρόνια πριν όταν η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με σκορ 4-0 και 3-0.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16:00 και θα έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε διαδικτυακά στο YouTube πατώντας στο LINK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου