Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Νέο τεστ για την ΑΕΛ, επίσκεψη - έκπληξη από Καραπιάλη στα Δένδρα!

Δεύτερο συνεχόμενο φιλικό σήμερα στις 18.00 για την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, με ομάδα της ίδιας κατηγορίας (Super League 2), καθώς μετά τον Πανσερραϊκό (4-1) αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Πρόκειται για έναν αγώνα όπου ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος θα δώσει βάρος σε δοκιμές στη μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς άφησε εκτός τους: Συμελίδη, Πατράλη, Γιάκο, Ζησούλη και τον Χαλάτση (τελικά παρέμεινε στην ομάδα, αφού δεν πήγε δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά την απόφαση της Διοίκησης να παραμείνουν όλοι οι παίκτες στην ομάδα).

Εκτός των προαναφερόμενων, ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει και τους δύο Ουρουγουανούς, τον Ακούνια που είναι τραυματίας και τον Κολομπίνο που και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα για να προφυλαχθεί από πιθανό τραυματισμό, μετά από αυτόν που είχε -ευτυχώς ελαφρά- από το μαρκάρισμα στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό από τον Κρητικό.

Στο μεταξύ χθες ξεκίνησε και η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ υπήρξε παρουσία - έκπληξη του Βασίλη Καραπιάλη του πιο ταλαντούχου παίκτη που ανέδειξε το λαρισινό ποδόσφαιρο με 5 πρωταθλήματα που πήρε, 1 με την ΑΕΛ (1988), 4 με τον Ολυμπιακό (1997, 1998, 1999, 2000), 2 κύπελλα με τον Ολυμπιακό (1992, 1999) και ένα Σούπερ Καπ επίσης με τον Ολυμπιακό (1992).

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου