Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Να διορθώσει τα κακώς κείμενα θέλει η ΑΕΛ στη Ρόδο

Το αρνητικό αποτέλεσμα που έφερε η ΑΕΛ στην Καρδίτσα, στο φιλικό με την Αναγέννηση (2-1), αλλά κυρίως την πολύ μέτρια εικόνα της ομάδας καλούνται να «σβήσουν» σήμερα οι ποδοσφαιριστές, που θα δώσουν νέο δυνατό τεστ στη Ρόδο (18:00).

Παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, που δεν γνωρίζουμε αν θα τους βρει να αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής, στη νησιώτικη ομάδα.

Η ΑΕΛ προσπαθεί να βρει ρυθμό, να γίνει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να διορθώσει τα κακώς κείμενα, χωρίς πάντως μέχρι τώρα να τα έχει καταφέρει, στον βαθμό που ονειρεύονται οι φίλοι της ομάδας.

Φυσικά υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη, από τα φιλικά δεν αναδεικνύονται πρωταθλητές, όμως χρειάζεται σιγά-σιγά να πείθουν με τον τρόπο παιχνιδιού τους οι «βυσσινί» και από σήμερα να βλέπουν με την πρέπουσα σοβαρότητα, ακόμη και τις φιλικές αναμετρήσεις, ώστε να είναι πανέτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος δεν υπολογίζει τον Ακούνια αλλά και τους Γαρουφαλιά, Ομάρ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως και τον Γκοτζαμανίδη (γαστρεντερίτιδα).

Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Θεολόγου, Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Γρηγορόπουλος, Μπέρτος, Μαϊδανός, Πατράλης, Παπαγεωργίου Κ., Γιάκος, Μιλτιάδης, Κολομπίνο, Νικολιάς, Συμελίδης, Μαυρίας, Γλυνός, Όγκμποε και Κούστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου