Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Κέρδισε σε φιλικό τον Δωτιέα Αγιάς η ΑΕΛ Κ-19

Ένα δυνατό φιλικό ματς διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (15/9) στο γήπεδο της Ανάβρας. Ο Δωτιάς Αγιάς αντιμετώπισε την ΑΕΛ Κ19. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 1-2.

Στο 17’ τη σέντρα έκανε ο Τσέλα και ο Παπακωνσταντίνου από την μικρή περιοχή με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 35’ απευθείας σουτ από πλάγια του Τσέλα και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Ο Δωτιέας Αγιάς μείωσε με γκολ - πέναλτι του Φουκαλά (1-2) στο 40’. Στο 75’ ο Τσακάλι έχασε πέναλτι για τον Δωτιέα αφού απέκρουσε ο Αντωνόπουλος. Τέλος στο 88’ δοκάρι είχε ο Αποστολάκης για την ΑΕΛ.

Ο Δωτιέας παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στο πρώτο μέρος, αφού το τεχνικό επιτελείο επέλεξε να δώσει συμμετοχή και σε νεότερα παιδιά, ενώ στην επανάληψη πήραν χρόνο συμμετοχής κάποιοι από τους βασικούς.

Από την άλλη, η ΑΕΛ Κ19 ήταν μαχητική, έχασε ευκαιρίες και γενικά ικανοποίησε με την απόδοσή της. Μία ομάδα με μέλλον και πολύ ταλέντο.

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Κουτσογιαννούλης, Κορλός, Τσακάλι, Γούτος, Χάμος, Σούμπασης, Παπαγιαννούλης, Μάνσε Σ., Φουκαλάς, Λεσάι, Χατζής.

Έπαιξαν και οι: Σούλης, Δημολιός, Ντακούλας, Μπλατσέρης, Μαλαχτάρης, Μακρής.

ΑΕΛ Κ19 (Αποστόλης Ευαγγέλου): Αντωνόπουλος, Αγγελούλης, Παπακωνσταντίνου, Τσέλα, Χατζής (60’ Λυγούρας), Μεσκούρη, Τσιομήτας (67’ Ελέζη), Τσάτσος (60’ Παπαϊωάννου), Τσουμάνης (70’ Κρικώνης), Ζησούλης, Βλησαρούλης (64’ Αποστολάκης).

*Επόμενα φιλικά για τον Δωτιέα Αγιάς: 18/9 στην Ανάβρα με τον ΠΟΕ και 22/9 στον Σβορώνο Πιερίας με την τοπική ομάδα.

*Επόμενο φιλικό για την ΑΕΛ με τους Γόννους εκτός έδρας (18/9).

Πηγή: Athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου